ТРЕТО ЛЯТНО УЧИЛИЩЕ ПО ИНСУЛТ

Със задоволство съощбаваме, че МУ Варна организира Трето Лятно училище по инсулт. Събитието ще се проведе в периода 15-16 юни 2024 година. И тази година организаторите са се постарали да обърнат внимание на най-важните теми, имащи отношение към лечението на инсултите в България.

Част от екипа на Българското дружество по инсулт ще вземе участие в събитието, което обещава да бъде значимо събитие в медицинската общност. Лятното училище ще събере водещи специалисти и експерти в областта на неврологията, които ще споделят своите знания и опит с участниците.

Темите на събитието ще включват новостите в лечението на инсулти, стратегии за превенция, рехабилитация и възстановяване след инсулт. Организаторите обещават разнообразна програма с лекции, практически сесии и дискусии, които ще предоставят възможност за обмен на идеи и добри практики.

Лятното училище е насочено както към медицински специалисти, така и към студенти и всички заинтересовани от темата. Заповядайте във Варна на 15 и 16 юни 2024 година, за да бъдете част от това значимо събитие в областта на инсултите в България. Линк към програмата на събитието:

https://conferences.mu-varna.bg/?view=15&lang=bg

Keep Reading

PreviousNext